ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Εξυπηρέτηση πελατών

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας επειδή χρειάζεστε υποστήριξη, χρειάζεστε βοήθεια για να ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική παραγγελία σας, θέλετε να μας πείτε τα σχόλια σας ή χρειάζεστε συμβουλές για την επιλογή του σωστού προϊόντος; Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Για ταχύτερη απάντηση και υποστήριξη σάς συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή chat, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας συμβουλεύσει άμεσα. Ακόμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Facebook και Instagram. Φυσικά, μπορείτε πάντα να μας καλέσετε.

Εκτός ωραρίου λειτουργίας, μπορείτε μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email, χρησιμοποιώντας το κουμπί αποστολής email.

 

Δείτε την ενότητα "Συχνές Ερωτήσεις" – ενδέχεται η απάντηση στο ερώτημά σας να βρίσκεται ήδη εκεί.

Απόρρητο και ασφάλεια

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος e-ouraniotoxo.com θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους που διατυπώνονται σ’ αυτή την ιστοσελίδα, χωρίς καμία εξαίρεση. Αν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε αυτό το δικτυακό τόπο και να κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή με αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Αποστολή παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή όλων των όρων.

 

Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Αντικαταβολή

Μετρητά κατά την παραλαβή από το καστημα